Påmelding

Dette bør du kreve av en PT

22.04.2015
voe.jpg

Bergens Tidende skriver om hva en bør kreve av en som er personlig trener. På første plass nevner de formell teoretisk utdanning kombinert med praktisk erfaring. Begge deler får du med GoStudy Sports personlig trener utdanning på Bali, i Sydney eller i Norge.

Atle Arntzen som er ansvarlig for SATS ELIXIA sin satsning på PT virsomheten i Norden forteller til Bergens Tidende at det stilles høyere krav til en personlig trener idag. Atle Arntzen har også vært tett involvert i utviklingen av GoStudy Sport og Høgskolen i Nesna sin personlig trener utdanning og er selv foreleser på studiet.

- SATS ELIXIA opplever en enorm etterspørsel etter personlig trening, og trenger derfor mange nye, dyktige trenere til enhver tid! Gjennom vårt samarbeid med GoStudy Sport ansetter vi trenere som har utdannet seg på Bali og Sydney, og flere studenter får jobb etter endt utdanning, konstaterer Arntzen.

GoStudy Sport har i samarbeid med  Høgskolen i Nesna og SATS ELIXIA tilbudt PT-studier på Bali, Sydney og i Norge en årrekke. Studiene er tilrettelagt slik at du skal være godt rustet til å ta fatt på arbeidet som Personlig trener etter endt studie.

Om du ønsker en god og formell personlig trener utdanning som er utviklet av den desidert største aktøren på markedet innen personlig trener faget i norden SATS ELIXIA anbefaler vi deg å lese mer om studiemulighetene på Bali, i Sydney eller i Norge.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.
Tilbake
Chat med oss