Påmelding

Gratulerer Sleman!

06.12.2013
Sleman.jpg

Vi gratulerer vår tidligere student Sleman Peroti, som Nordens mestleverende PT!
 
Sleman Peroti er kåret til Nordens mestleverende Personlig trener (PT) i hele ELIXIA-systemet med hard konkurranse fra over 500 andre PT´er ved 61 sentre i Norge, Sverige og Finland. Sleman leverte mest timer av samtlige og gikk av med seiren med klar margin.
 
- Dette er jeg utrolig stolt over! Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å utdanne meg til Personlig trener med GoStudy! Vi har et godt miljø på ELIXIA Kokstad og utrolige kunder som gjør arbeidsdagen veldig givende. Jeg føler meg heldig som har en jobb som samtidig er min største interesse, forteller Sleman.

Sleman ble ansatt hos ELIXIA Kokstad i februar 2013. Nå, under ett år senere, kan Sleman fortelle at det ligger mye hardt arbeid bak tittelen som Nordens mest leverende PT. 

- Etterhvert som ting falt på plass, og jeg opparbeidet meg en god kundekrets, ble det lange arbeidsdsdager. Skal man nå sine mål må man jobbe hardt. Ingenting kommer av seg selv, sier Sleman videre.

En person har vært utrolig viktig for å oppnå målene.

- Det var på ELIXIA jeg møtte min samboer. Hun har støttet meg gjennom lange dager og uker. Uten henne hadde jeg ikke klart å komme så langt - så fort. Hun har vært en stor del av dette.
 
Uendelige muligheter
Sleman utdannet seg til Personlig trener med oss på Bali høsten 2012. Han har vært interessert i trening og idrett siden han var 14 år og har vært innom både friidrett, fotball og kampsport siden den gang. En dag han var på trening, kom han over en brosjyre om vår PT-utdannelse på Bali og bestemte seg da for å starte sin utdanning.
 
- Jeg må med hånden på hjertet si jeg hadde "the time of my life" på Bali. Mulighetene var uendelige, og treningsfasilitetene var topp. Vi hadde fantastiske forelesere som visste hva de snakket om fordi de jobber som personlige trenere på treningssentre selv. Undervisningen, til og med den teoretiske biten, ble spennende med så engasjerte og dedikerte lærere, sier Peroti videre.
 
- Alt er tilrettelagt for at du skal ha best mulig læringsutbytte av studiene på Bali. Her handler det kun om hva du gjør det til selv, forteller Sleman.
 
Godt kvalifiserte
Christian Marthinussen, foreleser ved PT-studiet på Bali, underviste Sleman Peroti og kaster seg på gratulasjonene. Christian la tidlig merke til Sleman som en dedikert og lærevillig student, og ansatte han på ELIXIA Kokstad i Bergen rett etter studiene.
 
- Med GoStudy sitt studie innenfor Personlig Trener på Bali blir man godt kvalifisert til å jobbe som PT. Her er alt tilrettelagt for at du skal få den nødvendige faglige kompetansen. Jeg er ikke overrasket over at Sleman gjør det så bra. Han viste en stor entusiasme som student, og har tatt dette med seg i det daglige arbeidet. Han var en av dem som benyttet muligheten til det fulle når han var student hos oss, forteller Christian.
 
Fokus på faglig kunnskap gir uttelling
Atle Arntzen, produktsjef Personlig trener hos den største aktøren på PT i norden, ELIXIA, er mektig imponert over Sleman og prestasjonene hans.
 
- Det er veldig kjekt for oss i ELIXIA å se at en PT som har bakgrunn fra et studie vi har vært tungt involvert i å utvikle med GoStudy og Høgskolen i Nesna, oppnår slike resultater. Dette er nok er bevis på at fokuset vi har på god faglig kunnskap gir uttelling for den enkelte PT.
 
GoStudy har i samarbeid med Høgskolen i Nesna og ELIXIA tilbudt PT-studier på Bali i en årrekke. Studiene er tilrettelagt slik at du skal være godt rustet til å ta fatt på arbeidet som Personlig trener når du kommer hjem til Norge. Nå i den senere tid har vi i GoStudy også knyttet til oss sertifisering i Les Mills for gruppetrening, som vil være et fast tilbud til alle våre studenter på PT.
 
Studenten vil ha tilgang til Canggu Club. Her er det tennisbaner, fotballbaner, beachvolleyballbaner, svømmebasseng, egen elitegym kun for våre studenter, muligheter for å ta spinningtimer, yoga og zumbakurs. og alt man ønsker seg tilknyttet et treningssenter.
 
Stor etterspørsel
Etterspørselen etter dyktige PT’er er fortsatt like reell. Atle Arntzen, produktsjef personlig trener hos ELIXIA, opplever en økende etterspørsel.
 
- ELIXIA opplever en enorm etterspørsel etter personlig trening, og trenger derfor mange nye, dyktige trenere til enhver tid! Gjennom vårt samarbeid med GoStudy ansetter vi trenere som har utdannet seg på Bali, og flere studenter får jobb etter endt utdanning, konstaterer Arntzen.

Sleman kommer også med en siste oppfordring før han løper videre til sin neste kunde.

- PT er virkelig et gøyt yrke jeg anbefaler alle som har tenkt på det - det er verdt det! Selve utdannelsen er kjempespennende. Og det å kunne gjøre det på Bali, det kunne ikke blitt bedre, jeg gleder meg virkelig til å reise tilbake.  

Som alle våre studier er studiet i Personlig Trener også støttet av Lånekassen, og gir deg 30 studiepoeng etter videregående. Du kan lese mer om  Personlig Trener-studiet vårt på Bali her.

Tilbake
Chat med oss