Påmelding

Møt PT-lærer Simon Hammonds

20.10.2012
simonhammonds.jpg

Simon Hammonds har arbeidet som trener for profesjonelle utøvere i UK og USA, og som personlig trener i blant annet Karibia og Sør-Amerika. Han har hjulpet folk til å forberede seg til alt fra Beijing OL til å bestige Mount Everest.

Under GoStudys besøk på Bali var vi med på en fellesøkt for PT-studentene, ledet av Simon. Alle studentene var samlet i hovedsalen på Canggu Club, Gostudys treningssenter, klar til dagens undervisning.

Kondisjon og styrke var på timeplanen i dag, og studentene  ble satt i oppvarming. Det var mange øvelser som ble utført med fokus på forskjellige teknikker og treningsmetoder i høy intensitet. Simon er kjent for krevende økter, men utbyttet av disse timene blir desto større. Han har veldig mye erfaring og er en av de flinkeste motivatorene i Norge. Etter timen var alle samlet og klar for dusjen, Simon oppsummerte timen: ”Det var en bra økt. Jeg er så heldig at jeg kan være her på fantastiske Bali, trene og samtidig undervise engasjerte studenter. Her kan jeg videreføre erfaringene jeg har opparbeidet meg, og samtidig inspirere nye personlige trenere.

Les mer om vårt studium i personlig trener her.

Tilbake
Chat med oss