Påmelding

Norske dager på Bali

26.11.2012
norskedager.jpg

Hvert semester er det omkring 700 nordmenn som bor og studerer på Bali. Selv om studentene fra de ulike høgskolene holder til i forskjellige byer, har de en del med hverandre å gjøre under studietiden. Et av høydepunktene er selvfølgelig "norske dager".

Arrangementet går på rundgang, og denne gangen var det GoStudys tur til å avholde to dager med fotball- og volleyballturneringer mellom skolene.

Fredag samlet mange studenter seg på GoStudys treningsenter, Canggu Club, klare for tidenes turnering på øyen.

«Dette er utrolig artig å arrangere. Studentene synes det er veldig kjekt å treffe resten av nordmennene som bor her på Bali i tre måneder,» sier Agnes Rostrup Van Deun, som er daglig leder for GoStudy på Bali.

«Også er det jo ekstra kjekt å feire oss selv litt nå når semesteret går mot slutten,» sier Agnes.

Helgen ble avsluttet lørdag kveld med Admiral P-konsert på Canggu Club. Artisten er for tiden kjent for hitten «Kallenavn», men er kanskje mest kjent for låten «Snakke Litt». Han fremførte selvfølgelig begge låtene, og flere andre, for feststemte studenter.

«Det er alltid mye arbeid med et slikt arrangement, men det betaler seg når vi ser hvor kjekt studentene har det,» sier Agnes videre.

Neste semester er det en av de andre skolene på Bali som avholder turneringen, og GoStudy kommer som alltid til å stille opp her.

 

Tilbake
Chat med oss