Påmelding

Surfing og sandvolleyball på pensum

14.04.2015
surfidrett.jpg

Idrett 1 på Bali er et spennende og populært fag hvor praktiske idretter er en del av pensum. For studentene betyr dette både surfing, sandvolleyball og karate på timeplanen.

En stor del av undervisningen på Idrett 1 er praktiske idretter. Studiet er delt opp slik at man har en nesten like stor andel praksis som teori. Istedet for et pensum med vinteridretter og innetrening som man er vant med i Norge får man her en innføring i de store sommeridrettene. Her er både surfing og sandvolleyball en del av pensum. Surfingen foregår over ti ganger fordelt utover semesteret. Studentene gjennomgår alt fra oppvarming, balanse, sikkerhet og lærer seg å spotte de beste bølgene. Om man har en drøm om å reise verden rundt med et surfebrett under armen kan dette være starten på oppfyllelsen av den.

Også sandvolleyball er en av de praktiske idrettene man har under semesteret. Her er studentene så heldig at de har norges landslagstrener i sandvolleyball Martin Engvik som foreleser og trener.

Idrett 1 kan du studere både på Bali og i Sydney.

Har du lyst å se flere bilder og lese mer om de praktiske idrettene på Bali sjekk studentbloggen.

Husk også at om du tenker å ta et semester i utlandet er alle studiene støttet av Lånekassen med lån og stipend. Studiene gir deg også 30 studiepoeng ved bestått eksamen som du kan bruke videre i en bachelor- og mastergrad.

Tilbake
Chat med oss