Påmelding

The Great Gatsby

25.04.2013
thegreatgatsby.jpg

Vet du hva GoStudy har til felles med den nye storfilmen The Great Gatsby? Begge benytter ICMS på Manly.

I den nye storfilmen The Great Gatsby ble deler av filmen spilt inn ved International College of Management Sydney (ICMS) som våre studenter er en del av under et semester. I filmen spiller stjerner som Leonardo Di Caprio og Tobey Maguire som er kjent fra Spidermanfilmene. Filmen ble spilt inn på skolen under høstsemesteret 2011. Studentene fikk se hollywoodsettet og stjernene på nært hold.

Flere av studentene på skolen har lagt ut filmer på YouTube da stjernene og Hollywood inntok ICMS. På en av filmene kan du se Leonardo DiCaprio vinke til studentene til deres store glede.

Filmen er basert på en novelle skrevet av den amerikanske forfatteren Francis Scott Key Fitzgerald og regissør er Baz Luhrmann, kjent med filmer som Moulin Rouge og Romeo + Juliet. Hollywood har gjort noen justeringen på fasaden i filmen, men man kan forsatt se at det er ICMS. Plassen foran skolen som var hovedsettet for scenen var sperret av over lengre tid da Hollywood ankom og bygget om skoleplassen, som til vanlig er oppholds- og parkeringsplass for skolens ansatte og studenter.

Emma og Marlene var studenter og blogget for GoStudy da filmen ble spilt inn og skrev om filminnspillingen på bloggen. Du kan lese mer om det her: http://gostudyno.tumblr.com/page/17

Skolen har blitt benyttet av andre hollywoodstjerner tidligere, hvor blant annet Nicole Kidman hadde bryllupet sitt.

I Sydney kan du studere Engelsk, Ex.phil/Ex.fac med engelsk og idrett i regi av Høgskolen i Nesna. Du kan lese mer om vårt studiested og -tilbud her.

The Great Gatsby har premiere på norske kinoer 22 mai.

 
Tilbake
Chat med oss