Påmelding

Toppidrettsutøver valgte GoStudy Sport

05.07.2015
landslaget_landslaget2.jpg

Stine Skogrand er håndballspiller på elitenivå hos Tertnes og har også en bakgrunn som landslagspiller. Nå er hun utdannet personlig trener gjennom GoStudy Sport og satser på en midlertidig karriere som PT skriver Bergensavisen.

For Stine ble GoStudy Sport et naturlig valg blant annet fordi studiet foregikk i Bergen.

- Jeg valgte GoStudy Sport og Høgskolen i Nesna som studiested pga de kom med et studietilbud som passet med veldig bra. Det var andre å velge mellom, men mye helgebasert. GoStudy hadde skoletid i hverdagene på dagtid, og da gikk ikke det utover håndballen.

Jeg har lenge ville utdannet meg som PT, men det var først nå at det passet inn i hverdagen min, sier Stine.

Personlig trener utdanningen til GoStudy Sport, enten du velger å studere i Bergen, på Bali eller i Sydney gir deg 30 studiepoeng ved bestått eksamen. Du blir også sertifisert EQF Level 4 Personal Trainer gjennom EHFA som også er høyt anerkjent internasjonalt i trenings bransjen.

Studiet forbereder studentene til å ta fatt på jobben som Personlig trener og gjør en rustet til å veilede potensielle kunder.

Studiepoengene kan også benyttes videre i en Bachelorgrad, for den som ønsker å studere videre på universitet eller høgskole.

- Jeg hadde fra før av mye kunnskap om trening, men på studiet lærte vi også mye om hvordan man skal trene andre og tilpasse oss hver enkelt person. Selvom jeg allerede hadde et godt grunnlag innen idrett/PT må man likevel ha utdanningen for å kunne jobbe som det. Både for min egen del og for mine kunder sin del, forteller Stine videre.

Stine jobber nå ved siden av håndballen som Personlig trener hos Sissel Trening og Trivsel i Bergen hvor hun har jobbet siden januar.

Personlig trener studiet i Bergen har oppstart rett over sommeren og det er fortsatt mulig å melde seg på. Studiene på Bali og i Sydney har også oppstart rett over sommeren, men det skal nevnes i den forbindelse at pågangen på disse stedene er større enn noen gang så om du går med planer om å ta et semester i utlandet til høsten kan det være en god ide å melde seg på uforpliktende allerede nå.

Tilbake
Chat med oss