Bali

Personlig trener

Vi reiser og bor sammen
Norges beste PT`er
som forelesere
Fly, bosted og studiet inkludert
30 studiepoeng og internasjonal sertifisering

Om

Om fagene og studieløpet

Undervisningen vil foregå på Norsk og engelsk og holdes av dyktige forelesere fra både Norge og Indonesia. Undervisning i studiet vil være basert på forelesning og praktisk undervisning, i tillegg til problembasert læring i mindre grupper.


Personlig Trener 1 er et modulbasert studium bestående av tre hovedmoduler som fordeles ved åtte fag ved Udayana University:

• Treningsfysiologi og anatomi

• Treningsplanlegging og PT-rollen

• Instruksjons- og spotting-teknikker

Ved studieslutt har man både praktisk og skriftlige eksamener, som blir gjennomført på studiestedet.

Etter bestått eksamen får du akkreditert 30 ECTS studiepoeng, internasjonal sertifisering gjennom EHFA både på deres Level 3 (Fitness Instructor) og Level 4 (Personal Trainer LEVEL 4). Disse kan du benytte dersom du skal jobbe både i og utenfor Norge.

Har du ikke generell studiekompetanse? Du kan fortsatt ta personlig-trener som et kurs. Kontakt GoStudy for mer informasjon angående dette.

Se våre fasiliteter her:


Hold av studieplass

Priser og støtte fra lånekassen

Vi ønsker at det skal være økonomisk forutsigbart og enkelt å reise med GoStudy og tilbyr derfor en totalpakke som inkluderer fly, opphold og undervisning. Dermed trenger du ikke å tenke på så mye annet enn lommepenger.


Høst 2020: kr 88.900,-

Vår 2021: kr. 88.900,-

Reservasjonsbeløp på kr 2600,- kommer i tillegg.


Prisen inkluderer fly tur/retur fra Gardermoen til studiested, bosted og studiet. Det kan komme mindre prisjusteringer, grunnet valuta og prisendringer på fly. Kostnader som kommer i tillegg er reiseforsikring, reservasjonsbeløp og visum.

Studiet kvalifiserer til støtte fra Lånekassen. Du kan søke om fullt lån og stipend som beløper seg til rundt kr 90.000, -. Alle som skal søke støtte fra Lånekassen må ha generell studiekompetanse. Vi oppfordrer alle våre studenter til å lese seg godt opp på lånekassen sine vilkår. Les mer om støtte fra Lånekassen her.

Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærested som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, les her.

Vi anbefaler deg å prøve ut støttekalkulatoren til lånekassen, som gir deg et overslag over hvor mye stipend og lån du kan få.

Hold av studieplass

Påmelding

Så lenge det er ledige plasser skal vi klare å få deg med. Du kan enten holde av en plass helt uforpliktende og gratis i fire uker. Vi vil ta kontakt med deg så du lett kan få svar på akkurat dine spørsmål. Dessuten vil vi oppdatere deg med relevant informasjon via e-post om studietilbudene våre i utlandet.

Dersom du vil være sikker på at vi skal få deg med på avreisen kan du sikre deg en plass ved å betale reservasjonsbeløpet på kr 1100 (for privatiststudier) eller kr 2600 (alle andre studier)

Valgmulighet 1: Jeg vil midlertidig holde av en plass i fire uker og sikre meg plassen senere

Valgmulighet 2: Jeg vil sikre meg en plass med en gang ved å betale reservasjonsbeløpet (ikke refunderbart)

Er du i tvil om hvilket studium som passer for deg, kan du kontakte oss via chat, e-post eller telefon.

Hold av studieplass

Her bor du

GoStudys studenter bor rett ved stranden i området som heter Seminyak i utkanten av Kuta. Stedet, som er omgitt av rismarker, er kjent for gode surfeforhold, strandvolleyball – og et pulserende kveldsliv. Campuset er omgitt av små koselige butikker og restauranter.

Alle studentene bor sammen på Harris Hotel, innlosjert på dobbeltrom med enkeltsenger og egne bad. Dersom du reiser med en venn kan dere selvsagt velge å bo sammen. Hotellet har kort avstand til både strand, campus og andre kulturopplevelser. Hver morgen blir det servert en deilig buffet til frokost, der du kan velge mellom indonesiske retter, frukt og klassisk frokost.

Hold av studieplass

Om Bali

En eksotisk sjarm og et rikt turisttilbud har gjort Bali til Indonesias mest berømte øy, som bringer tankene til paradisiske strender, surfing og late dager. Men Bali er også full av skjulte steder, templer og snirklete veier gjennom frodige landskaper og er preget av en helt egen kultur som blander hinduisme, magi og åndetro. På denne øya kan du nyte livet eller også gjøre hver dag til en oppdagelsesferd.

Tilværelsen din som student/elev på Bali gir deg studiedager med både praktisk og teoretisk undervisning i trygge omgivelser. På fritiden kan du hengi deg til late dager på stranden, eller kaste deg ut i utflukter og arrangementer som arrangeres av studenter/elever og i regi av GoStudy. Vi har ansatte på Bali som jobber for at dine dager skal bli så innholdsrik som mulig, og for at du skal komme hjem med fine opplevelser i bagasjen. Alle studentene bor samlet, så det er lett å sosialisere seg og få nye venner.  

De mest populære fritidsaktivitetene blant studentene er:

• Fotball

• Strand-Volleyball

• Yoga

• Surfing

• Deltakelse på kulturelle arrangementer

• Jobbe frivillig på barnehjem

• Utforske nærliggende øyer og byer

Hold av studieplass
Hverdag

Q&A

Er studiet støttet av Lånekassen?

Studiet kvalifiserer til støtte fra Lånekassen. Du kan søke om fullt lån og stipend som beløper seg til rundt kr 90.000, -. Alle som skal søke støtte fra Lånekassen må ha generell studiekompetanse. Vi oppfordrer alle våre studenter til å lese seg godt opp på lånekassen sine vilkår. Les mer om støtte fra Lånekassen her.

Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærested som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, les her.

Vi anbefaler deg å prøve ut støttekalkulatoren til lånekassen, som gir deg et overslag over hvor mye stipend og lån du kan få.


Kan jeg jobbe som PT i Norge med dette studiet?

Ja, du kan jobbe som personlig trener i Norge ved bestått eksamen. Det er viktig å merke seg at flere og flere i treningsbransjen krever 60 studiepoeng eller tilsvarende for ansettelser.

Personlig trener studiet på Bali utgjør 30 studiepoeng, samt at man får internasjonal sertifisering via EHFA.

Hva er gjennomsnittsalderen på elevene?

Alderen på studentene/elevene varierer, men vi ser at de fleste er i alderen 19-25 år.

Er det dyrt å bo på Bali?

Selv om du bor på hotell, kan du bruke mindre penger på å bo på Bali med oss, enn det som er vanlig for studenter i Norge. Hos oss kjøper du en "pakke", hvor fly, hotell og undervisning er inkludert. Frokost er også inkludert på hotellet, så det du trenger å tenke på er øvrige måltider og lommepenger.

Det er svært billig å leve på Bali. Maten er rimelig og du kan få en god middag på restaurant for 50 kroner. Du kan altså få mye mer for pengene enn i Norge og trenger derfor ikke å ha spart opp så mye på forhånd.

Vi anbefaler alle å beregne mellom 5000,- og 10000,- kroner per. måned på Bali. Du klarer fint å leve på 5000,- i måneden, men dersom du ønsker å delta på mye, og utforske Bali i en større grad - kan det være lurt å beregne litt ekstra.

Er det trygt å studere på Bali?

Bali er et trygt reisemål som mottar en jevn flyt av turister fra hele verden, og med mange fastboende fra Australia og Europa, som setter pris på det gode klimaet og en vennlig kultur. Turistinntektene har sikret øya en moderne infrastruktur og har i motsetning til land som India finnes det ikke noen dramatisk fattigdom. Vi har norske ansatte med god lokalkunnskap på Bali som alle jobber med å ivareta din trygghet.

GoStudy har godt samarbeid med både sykehus og lege dersom det skal oppstå sykdom/uhell. Du finner store matvarebutikker (Carrefour) hvor man kan kjøpe vestlig mat. Seminyak hvor vi har innlosjert våre studenter er et trygt og populært område hvor også de store kleskjedene og internasjonale restaurantene har etablert seg.

Må jeg betale alt på en gang?

Nei, du slipper å betale hele beløpet før støtten fra Lånekassen er på din konto. Vårt opplegg er tilpasset din situasjon som student, så det skal være mulig for alle å få dette til med litt planlegging.

Å holde av en plass hos GoStudy er uforpliktende og gratis.

Dersom du har bestemt deg for å reise vil betaling til GoStudy skje i tre omganger:

Betaling av reservasjonsbeløp for å sikre deg en studieplass. På privatiststudier er reservasjonsbeløpet kr 1100,-. På samtlige andre fag er reservasjonsbeløpet kr 2600,-. Velger du å melde deg av etter dette beløpet er betalt, vil ikke reservasjonsbeløpet bli refundert. Du er selv ansvarlig for å vite at du har generell studiekompetanse til studier som krever dette.

Beløp for å reservere bosted, flybilletter og behandling av søknadspapirer

Cirka 16 uker før avreise forfaller faktura på kr 5000,- for privatiststudier og kr 16.800, - for alle andre studier. Dette beløpet brukes til å forhånds betale deler av utgifter med bosted, flybilletter og andre utgifter GoStudy har før avreise. Når denne er betalt vet vi at vi kan sette deg på lister til flyselskap, bosted, forelesninger og annet.

Den siste fakturaen som skal innbetales til GoStudy vil være det resterende beløpet for studiet du har valgt å melde deg på. Denne fakturaen er lett å betale når du har fått utbetaling av Lånekassen. Dermed er det viktig at du setter deg godt inn i Lånekassens regler for støtte i form av stipend og lån.

Vi vil prøve å hjelpe deg på alle måter, så du skal få oppleve hvor fantastisk det er å studere i utlandet. Hvis du trenger å snakke om individuelle og mer fleksible betalingsløsninger, kan du ta kontakt med oss for hjelp og veiledning.

Prisen du betaler til GoStudy inkluderer: veiledning, forelesninger, innkvartering på studiested, oppfølging og hjelp både i Norge før avreise og ved studiesenteret. Transport til og fra flyplass på studiested. Reise tur/retur fra Oslo til studiested. Det kan forekomme mindre prisjusteringer, grunnet valuta og prisendringer på fly. Kostnader som kommer i tillegg er reiseforsikring, og visum for studiested som krever dette.

Hold av studieplass

Hvem bor jeg på rom med?

Dersom du reiser alene, vil du bli innlosjert med en medstudent. Ved påmelding kan du skrive informasjon om dine fritidsinteresser - og vi vil før avreisen plassere deg sammen med noen vi tror du vil passe sammen med.

Dersom du reiser sammen med noen, kan du registrere dette ved påmelding slik at dere får bo sammen.

Hold av plass

Så lenge det er ledige plasser skal vi klare å få deg med. Du kan holde av en plass helt uforpliktende og gratis i fire uker. Vi vil ta kontakt med deg så du lett kan få svar på akkurat dine spørsmål. Dessuten vil vi oppdatere deg med relevant informasjon via e-post om studietilbudene våre i utlandet.
* Å holde av studieplass hos Gostudy i fire uker er helt uforpliktende og gratis. GoStudy kan ikke garantere en plass på avreisen før du har reservert din studieplass.
Takk! Du har nå holdt av din studieplass. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Noe gikk feil. Prøv igjen.
Studentopplevelser
«Oppholdets karakter: terningskast seks!»
- Celine
«Kan ikke tro at det har gått 3 måneder… Tiden går så altfor fort her nede!»
- Victoria

Andre studier på Bali