Livlige

Paris

Studier

Om Paris

Paris har flere år på rad blitt kåret til verdens beste studentby med uendelige tilbud innen kultur, mote, shopping, musikk og arkitektur.

Som student i Paris er ingen dager like. Det skjer noe hele tiden, og listen over steder å oppdage er endeløs. Studentlivet i Paris vil gi deg muligheten til å bli ordentlig kjent med byen, og dine egne steder og stemninger som du kan komme tilbake til. Et opphold i Paris vil gi deg mange nye inntrykk og erfaringer som du kan ta med deg resten av livet.

Du bor sammen med andre studenter i egne leiligheter sentralt i byen, og reisetiden til skolen er ikke lang. For noen er det mulig å få hele veien. Da kan du for eksempel ta deg en kaffe på veien, og oppdage noe nytt hver dag. Dagene du ikke har undervisning kan du ha egenstudier og fritidsaktiviteter alene eller med andre.

Studentene våre sier de setter pris på å kjenne stemningen, luktene, la seg overasske av nye bygg og plasser, og ikke minst finne seg sine favorittplasser å lese/spise på. Kanskje pensum er lettere å lese på, på et teppe foran eiffeltårnet?

Sammen drar vi på utflukter og sammenkomster hvor vi får lære mer om byen og dens historie, kultur og særpreg!

Pris høst 2021 - Ex.Phil/Ex.Fac: 77 900,-
Inkludert: Undervisning, reise tur/retur, opphold og oppfølging

Opplevelser
Hverdag