Livlige

Barcelona / Paris

Studier

Om Barcelona/Paris

I Barcelona får du en smak av livet i Spania og en følelse av å leve i et internasjonalt miljø. Paris har flere år på rad blitt kåret til verdens beste studentby med uendelig tilbud innen kultur, mote, shopping, musikk og arkitektur.

Både Barcelona og Paris er to av de mest kjente og besøkte storbyene i Europa. Barcelona ligger langs Middelhavs-kysten hvor bystranden er et kjent oppholdssted for både turister og lokale innbyggere. Paris er en av verdens eldste universitetsbyer, og er en skattkiste av historiske perler, flott arkitektur og sjarmerende strøk. Med vår lokalkunnskap og et velorganisert opplegg ligger alt til rette for at du skal finne deg til rette og få maksimalt ut av oppholdet i disse legendariske metropolene.

Reisetiden til skolen er ikke lang, og for noen er det mulig å gå hele veien. Da kan du for eksempel ta seg en kaffe på veien, og oppdage noe nytt hver dag. Dagene du ikke har undervisning kan du bruke til egenstudier og fritidsaktiviteter alene eller sammen med andre. Oppholdet i utlandet er berikende: Du vil oppdage nye ting hver dag, utforske nye strøk og severdigheter og bli bedre kjent med de andre i gruppen - og deg selv.

Studentene våre sier at de setter pris på å kjenne på stemningen, luktene, la seg overraske av nye bygg og plasser, og ikke minst finne seg sine favorittplasser å lese/spise på. Sammen drar vi på utflukter og sammenkomster hvor vi får lære mer om byene og deres historie, kultur og særpreg.

Opplevelser
Hverdag