StUDÉR

Semestre i manage-ment

Som management student ved International College of Management Sydney blir du en del av et levende, internasjonalt universitetsmiljø ved et anerkjente og prisbelønnet universitet. Få en skikkelig smakebit av en ekte college tilværelse - med skoleuniform og felles lunsj i et herskapelig slott i hjertet av Manly.

Samtlige fag som tilbys i pakkene vil være vanlig å ta første eller andre semester i en økonomisk/administrativ bachelorgrad i Norge og i utlandet, og du vil i de fleste tilfeller få fritak for fagene når du studerer videre i Norge. Disse fagene er derfor svært nyttig i slike bachelorgrader. Undervisning foregår på engelsk av ICMS sine dyktige og anerkjente forelesere. I tillegg til forelesninger vil det også være gruppearbeid, hjemmeoppgaver og prosjektarbeid.

ICMS er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner. ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser de siste tiårene. Studentmiljøet ved ICMS er internasjonalt og mangfoldig, med studenter fra mer enn 50 nasjoner. Det skjer alltid noe spennende på campus, og studentorganisasjonene ved ICMS har sosiale, sportslige og kulturelle aktiviteter hver uke.

Semestre i Management