Sydney - Semester i management

Global tourism and manage-ment

Vi reiser og bor sammen
Ta del i ICMS sitt internasjonale studentmiljø
Fly, bosted og forelesninger inkludert
30 studiepoeng per semester

Om

Om fagene og studieløpet

Her kan du melde deg på ett og ett semester i global tourism and management på ICMS, Sydney. Dette er den perfekte muligheten til å få en smakebit av hvordan det er å være student i utlandet sammen med både Norske og internasjonale studenter.

Som student i global tourism and management vil du være innrullert som student ved ICMS, og undervisningen foregår på engelsk av ICMS sine dyktige og anerkjente forelesere. GoStudy vil hjelpe deg med alt det praktiske både før, under og etter studieoppholdet.

Gjennom studieløpet vil du gå gjennom formelle forelesninger på campus, diskusjoner i klassen, analsyer av case, innleveringsoppgaver, og online caser.

Ett semester i global tourism and management inneholder fire fag:

ICMS har en liste over fag man kan velge. Hvert fag gir 7,5 studiepoeng. Dersom du ønsker å ta ett semester, kan du velge mellom de fagene som bachelorstudenter tar det første året. Under her finner du listen over fag GoStudy anbefaler at du velger

 • Tou120: Introduction to tourism management
  Dette faget har som mål å gi studenten oversikt over turistindustrien, samt dens viktighet og innvirkning på andre industrier. Faget vil også fokusere på en generell forståelse for hvilken kunnskap og ferdigheter som er nødvendig for å jobbe innenfor turisme.

  Antall forelesningstimer: 
  45
  Eksamen: 
  Avsluttende eksamen ved semesterslutt som teller 40% av karakter. Øvrige innleveringsoppgaver teller 60% av fagets sluttkarakter
 • HOS303: Global trends in hospitality and tourism
  Dette faget har som mål å bevisstgjøre studenten ovenfor globale trender relatert til hotell- og reiselivsindustrien, hva som skaper trender og vurdere de strategiske konsekvensene av globalisering.

  Antall forelesningstimer:
   44
  Eksamen: Avsluttende eksamen ved semesterslutt som teller 50% av karakteren. Øvrige innleveringer teller 50% av sluttkarakteren.
 • TOU120: Destination sales and marketing
  Dette faget har som mål å gi studenten forståelse for at markedsføring er en integrert aktivitet. Faget vil også gi studenten kunnskap om hvordan en effektivt kan selge en destinasjon gjennom bruk av markedsføring.

  Antall forelesningstimer: 44
  Eksamen: Avsluttende eksamen teller 50% av karakteren i faget. Øvrige innleveringer teller 50% av totalkarakter.
 • MGT101: Managing people and organisations
  Dette faget har som mål å vise studenten hva som menes med "vision and value management", hvordan lage dette og samtidig implementere dette for å måle suksessen bak "vision and value management". Det blir også lagt vekt på å ta bedrifter og deres aktiviteter i nærmere øyesyn fra ulike perspektiver.

  Antall forelesningstimer: 44
  Eksamen: Avsluttende eksamen teller 60% av karakteren i faget. Øvrige innleveringsoppgaver teller 40% av totalkarakteren.

Hold av studieplass

Priser og støtte fra lånekassen

Høst 2020: kr 127.000,-

Vår 2021: kr. 127.000,-

Reservasjonsbeløp på kr 2600,- kommer i tillegg.


Prisen inkluderer fly tur/retur fra Gardermoen til Sydney, bosted og studiet. Det kan komme mindre prisjusteringer, grunnet valuta og prisendringer på fly. Kostnader som kommer i tillegg er reiseforsikring, reservasjonsbeløp og visum.


Studiet kvalifiserer til støtte fra Lånekassen. Du kan søke om fullt lån og stipend dersom du har generell studiekompetanse. Vi oppfordrer alle våre studenter til å lese seg godt opp på lånekassen sine vilkår. Les mer om krav og vilkår for å få støtte fra Lånekasse her


Lånekassen gir støtte til elever og studenter som er tatt opp i en utdanning ved et lærersted som er godkjent for støtte. For mer informasjon om hvilke utdanninger som gir rett til støtte, les her


Vi anbefaler deg å prøve ut støttekalkulatoren til lånekassen. Dette er en simulering av hvor mye stipend og lån du kan få.Her bor du

International College of Management Sydney (ICMS) er et anerkjent og prisbelønnet universitet som ligger på halvøyen Manly, ca. 15 minutters reise fra storbyen Sydney. Universitetsbygget er et eventyrlig bygg fra 1885, som ofte benyttes til bryllup. Nicole Kidman giftet seg der og bygget brukt til innspilling av filmen "The Great Gatsby"

ICMS er en av verdens fremste utdanningsinstitusjoner. ICMS er høyt ansett av fagfolk og har vunnet mange priser det siste tiåret. ICMS vant blant annet i 2010 Australske Business Award for Marketing Excellence, samt 2010 Premiers NSW Export Award for Education. Universitetet har også blitt tildelt 2008 Premier’s Exporter of the Year Award for Education og i 2004/2005 Australian Tourism Awards for Excellence in Tourism, Education & Training

Størrelsen på rommene hvor studentene innlosjeres varierer i størrelse fra to- til seksmannsrom, hvor jenter og gutter blir adskilt på egne avdelinger/rom. Dersom du reiser sammen med noen, kan du be om å dele rom med denne personen. Reiser du alene vil du bli innlosjert med noen vi tror du passer sammen med, ut fra de opplysninger du har oppgitt.

Da det er begrenset med sengeplasser på ICMS, kan det bli fullt. Studentene vil da innkvarteres i nærheten ved ICMS Campus.


Hold av studieplass

Påmelding

Så lenge det er ledige plasser skal vi klare å få deg med. Du kan enten holde av en plass helt uforpliktende og gratis i fire uker. Vi vil ta kontakt med deg så du lett kan få svar på akkurat dine spørsmål. Dessuten vil vi oppdatere deg med relevant informasjon via e-post om studietilbudene våre i utlandet.

Dersom du vil være sikker på at vi skal få deg med på avreisen kan du sikre deg en plass ved å betale reservasjonsbeløpet på kr 1100 (for privatiststudier) eller kr 2600 (alle andre studier)

Valgmulighet 1: Jeg vil midlertidig holde av en plass i fire uker og sikre meg plassen senere

Valgmulighet 2: Jeg vil sikre meg en plass med en gang ved å betale reservasjonsbeløpet (ikke refunderbart)

Er du i tvil om hvilket studium som passer for deg, kan du kontakte oss via chat, e-post eller telefon.

Hold av studieplass
Hverdag

Q&A

Hva skjer etter jeg har meldt meg på?

Det første som skjer er at vi kontakter deg, for å svare på dine eventuelle spørsmål, og gi deg den informasjonen du trenger. Du vil også få tilgang til "MinSide" som er et intranett for alle våre studenter hvor det ligger viktig informasjon, veiledninger og påminnelser.

GoStudy vil hjelpe deg med alt det praktiske før avreise, og sørge for at du er ajour med forberedelsene. Noen måneder før avreise vil vi starte opptaket til ICMS. Da vil du bli bedt om å sende kopi av pass, vitnemål på engelsk, samt fylle inn et søknadsskjema. Vi vil sende dette videre, hvor vi da vil få tilbake to dokumenter du må fylle ut. Når dette er sendt tilbake til ICMS, vil du etter en stund få tilsendt ditt opptaksbrev. Da er du rullert inn som student ved ICMS.

Når du har fått ditt opptaksbrev kan du søke om lån og stipend fra lånekassen, samt fylle ut din visumsøknad. Vi vil hjelpe deg med dette gjennom detaljerte veiledninger. Når det nærmer seg avreise vil du få tilsendt dine flybilletter, og du kan gjøre deg klar for avreise.

GoStudy vil være tilgjengelig for deg på telefon, mail og chat dersom du er usikker, har spørsmål eller trenger hjelp med forberedelser.

Hva er gjennomsnittsalderen på elevene?

Alderen på studentene/elevene varierer, men vi ser at de fleste er i alderen 19-25 år.

Hvem bor jeg på rom med?


Alle studentene bor sammen fra alt fra to- til seksmannsrom, hvor jenter og gutter blir adskilt på egne avdelinger/rom. Dersom du reiser sammen med noen, kan du be om å dele rom med denne personen. Reiser du alene vil du bli innlosjert med noen vi tror du passer sammen med, ut fra de opplysninger du har oppgitt.

Hvor mye må jeg ha med meg i lommepenger?


Med GoStudy har du fly, opphold og studiet inkludert i prisen. Det betyr at du ikke trenger å tenke på så mye annet enn mat og lommepenger.

I Sydney er prisene relativ lik norske priser. Det vil si at man bør forberede seg på å leve på student, og spare der man kan spare. Vi anbefaler alle våre studenter å ha med seg rundt 10 000,- i måneden. Vi anbefaler også at man tenker litt gjennom hva man ønsker å gjøre av aktiviteter og utflukter før avreise, slik at man kan beregne best mulig.

Matplan:
På ICMS kan du bestille en matplan. Da får tre måltider om dagen mandag til fredag, og to måltider om dagen i helgene. Måltidene er på campus, ICMS hvor man kan forsyne seg av en stor buffèt. Vi anbefaler at du velger dette, da du kan spare my penger på mat ved denne løsningen. Dersom dette er noe du ønsker, registrerer du dette hos GoStudy før avreise.

Må jeg betale alt på en gang?

Nei, du slipper å betale hele beløpet før støtten fra Lånekassen er på din konto. Vårt opplegg er tilpasset din situasjon som student, så det skal være mulig for alle å få dette til med litt planlegging.

Å holde av en plass hos GoStudy er uforpliktende og gratis.

Dersom du har bestemt deg for å reise vil betaling til GoStudy skje i tre omganger:

Betaling av reservasjonsbeløp for å sikre deg en studieplass. På privatiststudier er reservasjonsbeløpet kr 1100,-. På samtlige andre fag er reservasjonsbeløpet kr 2600,-. Velger du å melde deg av etter dette beløpet er betalt, vil ikke reservasjonsbeløpet bli refundert. Du er selv ansvarlig for å vite at du har generell studiekompetanse til studier som krever dette.

Beløp for å reservere bosted, flybilletter og behandling av søknadspapirer

Cirka 16 uker før avreise forfaller faktura på kr 5000,- for privatiststudier og kr 16.800, - for alle andre studier. Dette beløpet brukes til å forhånds betale deler av utgifter med bosted, flybilletter og andre utgifter GoStudy har før avreise. Når denne er betalt vet vi at vi kan sette deg på lister til flyselskap, bosted, forelesninger og annet.

Den siste fakturaen som skal innbetales til GoStudy vil være det resterende beløpet for studiet du har valgt å melde deg på. Denne fakturaen er lett å betale når du har fått utbetaling av Lånekassen. Dermed er det viktig at du setter deg godt inn i Lånekassens regler for støtte i form av stipend og lån.

Vi vil prøve å hjelpe deg på alle måter, så du skal få oppleve hvor fantastisk det er å studere i utlandet. Hvis du trenger å snakke om individuelle og mer fleksible betalingsløsninger, kan du ta kontakt med oss for hjelp og veiledning.

Prisen du betaler til GoStudy inkluderer: veiledning, forelesninger, innkvartering på studiested, oppfølging og hjelp både i Norge før avreise og ved studiesenteret. Transport til og fra flyplass på studiested. Reise tur/retur fra Oslo til studiested. Det kan forekomme mindre prisjusteringer, grunnet valuta og prisendringer på fly. Kostnader som kommer i tillegg er reiseforsikring, og visum for studiested som krever dette.

Hold av studieplass

Hold av plass

Så lenge det er ledige plasser skal vi klare å få deg med. Du kan holde av en plass helt uforpliktende og gratis i fire uker. Vi vil ta kontakt med deg så du lett kan få svar på akkurat dine spørsmål. Dessuten vil vi oppdatere deg med relevant informasjon via e-post om studietilbudene våre i utlandet.
* Å holde av studieplass hos Gostudy i fire uker er helt uforpliktende og gratis. GoStudy kan ikke garantere en plass på avreisen før du har reservert din studieplass.
Takk! Du har nå holdt av din studieplass. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Noe gikk feil. Prøv igjen.
Studentopplevelser
«Jeg har bodd i Sydney siden September 2018, og stor trives her nede.»
- Saga
«Turen min gjennom GoStudy er absolutt ikke noe jeg ville vært foruten. Go for it!»
- Helene

Andre studier i Management