Autentiske

Valencia

Studier

Om Valencia

I Valencia får du alt av det beste Spania og Middelhavet har å by på. En levende og historisk gamleby full av sjarmerende gater, store og hvite strender, og en moderne bydel med verdenskjent arkitektur. En av europas mest trendige kystbyer.

Valencia tar i mot studenter fra hele verden som ønsker seg en ordentlig smak av Spania. Universitetet i byen er et av verdens eldste, og hele den historiske bykjernen er full av livsnytere som kommer hit for å kjenne på stemningen og nyte det gode kjøkkenet. Paellaen kommer tross alt herfra, og det er her den smaker best. Byen har sin egen strand, og strendene strekker seg langt bortover langs kysten i begge retninger.

Studentene bor i sentrale leiligheter sammen med andre medstudenter, som regel i kort gangavstand til skolen. Tiden utenom skole kan du bruke til å rusle rundt i de gamle gatene, dra på bystranden eller oppdage noen av de andre strendene litt lenger unna, eller bare observere folkemengden på en av de utallige kafeene som finnes her. Hver dag i Valencia er en opplevelse i seg selv.

Sammen drar vi på utflukter og sammenkomster hvor vi får lære mer om byen og menneskene som bor og har bodd her. Vi får lære om lokal mat og drikke, og om menneskene som bor her. Så kan du også få følge deg som en innbygger, og tilslutt sitte igjen med kunnskap og erfaring som gjør at Spania for resten av livet er litt ditt også.

Opplevelser
Hverdag